De Graanrepubliek On Tour

De Graanrepubliek On Tour

2 daagse reis

VertrekdatumPrijs1p toeslag
22 juli 2018 € 195,00 € 35,00 BOEKEN (nog 1 plaatsen)

Dag 1: Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken in het Asgard Hotel aan de Ganzevoortsingel 2-1 in Groningen. 's Avonds geeft Frank Westerman een lezing over het bewogen leven van staatsman Sicco Mansholt (incl. koffie/thee en koek). Overnachting in Asgard Hotel.

Dag 2: Na het biologische ontbijt met streekproducten vertrekken we met onze bus voor de dagexcursie langs alle markante plekken uit het boek "De Graanrepubliek". Lunch inclusief op deze dag.


Inclusief:
overnachting in Asgard Hotel met biologisch ontbijt, 's avonds een lezing met koffie/thee en koek, dagexcursie in comfortabele minibus en lunch.

Parkeren:
Parkeermogelijkheden zijn op loopafstand van het hotel. Kosten per 24 uur zijn Ä 15,- per auto. Het NS station bevindt zich tevens op loopafstand van het hotel.

Niet overnachten:
Indien u geen gebruik wilt maken van een overnachting in Groningen krijgt u een korting van 35 euro p.p. op de reissom.

Extra overnachting:
U kunt een extra overnachting voorafgaande of na het arrangement boeken in het Asgard Hotel. Speciale aanbieding:
2 persoonskamer : Ä 120,- per nacht inclusief ontbijt
1 persoonskamer : Ä 95,- per nacht inclusief ontbijt

Lezing en begeleiding:
schrijver Frank Westerman

Maximum aantal deelnemers is 17 personen, dus een zeer exclusief arrangement!

Biografie Frank Westerman:
Frank Westerman (Emmen, 1964) groeide op in Assen en studeerde Tropische Cultuurtechniek aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. In 1992 vestigde Westerman zich als Volkskrant-correspondent in Belgrado. Over deze tijd publiceerde hij in 1994 'De Brug over de Tara' - zijn debuut. Frank Westerman bezocht sindsdien als verslaggever van NRC Handelsblad tal van internationale brandhaarden. Van 1997 tot 2002 woonde en werkte Frank Westerman in Rusland als correspondent voor NRC Handelsblad. In Moskou rondde hij zijn derde boek af, 'De Graanrepubliek', dat werd bekroond met de Dr. L. de Jong-prijs voor eigentijdse geschiedschrijving en genomineerd voor de Generale Bank-literatuurprijs en de Gouden Uil. Volgens de jury van de Vlaamse literatuurprijs is De Graanrepubliek 'een virtuoze combinatie van journalistiek, geschiedkunde en bovenal vertelkunst'. Franks voorlaatste boek 'Dier, bovendier' verscheen in september 2010 en zijn nieuwste boek 'Stikvallei' in oktober 2013. website: www.frankwesterman.nl

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: