Maak kennis met ons


Wij zijn, samen met onze reisleiders, dagelijks voor u bezig met het organiseren van kleinschalige en unieke groepsreizen. Maak kennis met het team achter de schermen! 


Esther Veenstra


Interesses

Reizen, cultuur, lezen, hardlopen en vooral ook creatief zijn bijvoorbeeld met koken maar vooral met het samenstellen van onze culturele reizen bij Asgard Reizen.


Opleiding

Hoge School voor Toerisme en Verkeer in Breda (uitgaand toerisme).


Motivatie 

Als klein meisje wist ik het al, ik wilde de wereld ontdekken en ervaren! Van een klein boerendorpje in Friesland verhuisde ik naar het zuiden van Nederland om de studie Toerisme te gaan doen om hierna, eerst bij Transavia en daarna bij de KLM mijn vleugels uit te slaan. Naast het werken als stewardess bij KLM kreeg ik in 1999 de mogelijkheid mijn creativiteit op het gebied van toerisme om te zetten in het opzetten van culturele reizen bij Asgard Reizen. 


Het werken in een klein team met gemotiveerde mensen geeft een enorme drive en energie om elke keer weer nieuwe verrassende en onverwachte reizen te bedenken, op te zetten en samen uit te voeren. Juist de kleinschaligheid en betrokkenheid van iedereen die voor Asgard werkt resulteert in steeds weer bijzondere pareltjes. Wij hopen dat die bij u een blijvende positieve herinnering na laten, tenslotte is het ons daar om te doen!

Mirte de Raad – Metz


Interesses

Koken; smaken, structuren en culturen combineren, organisatie psychologie en creatieve projecten in huis.


Opleiding

Hogere Hotelschool, met de minor: ethiek en psychologie binnen organisaties.


Motivatie 

De leisure en hospitality heeft altijd mijn aandacht gehad. Het creëren van belevingen die steeds weer de verwachting van reizigers of gasten overtreffen blijft voor mij een dagelijkse uitdaging en motivatie. Met ons team proberen wij zowel in het hotel als bij het organiseren van onze reizen een blijvende herinnering na te laten voor zowel bekende gasten als nieuwe gasten. Ik denk graag na over hoe we dit met elkaar bereiken en hoe zorgen we dat we als team de reacties van gasten ontvangen die we willen ontvangen?


Waar ik in geïnteresseerd ben is de geschiedenis en de ontwikkeling van landen. Hoe wordt er over dingen gedacht en hoe heeft een land zich ontwikkeld? Dat zijn vragen die mijn interesse wekken. De kracht van onze reizen ligt bij onze reisleiders. Naast de belevingen voor gasten van buitenaf ligt mijn interesse ook bij het voldoen aan interne verwachtingen. Wat verwachten medewerkers en reisleiders van ons als organisatie? Kunnen wij als organisatie die verwachting waarmaken en hoe binden we deze mensen aan ons op een manier die voor beide partijen de samenwerking en het vertrouwen optimaliseert. Ik hoop dat u als onze reiziger en gast geniet van de reizen en het programma dat wij voor u hebben samengesteld. Dat u zich blijft verbazen en verwonderen over prachtige parels! 

Elisa Bosch


Interesses

Lezen, sporten, mijn werkzaamheden in de horeca en tijd doorbrengen met mijn partner, vrienden en familie.


Opleiding

MBO Toerisme en Luchtvaartdienstverlening (Regio College Zaandam)

HBO Facility Management, met de minor 4-dimensionaal leiderschap (Hanzehogeschool Groningen)


Motivatie 

Mijn hart heeft altijd gelegen in de toerisme en de horeca, waardoor ik begonnen ben als receptioniste bij het Asgard Hotel. Tijdens de afronding van mijn HBO studie ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Asgard Reizen. Door mijn eerdere stages bij diverse reisbureaus en mijn passie voor gastvrijheid en dienstverlening, is de combinatie van het Asgard Hotel en Asgard Reizen heel leuk en uitdagend. In zowel het hotel als bij Asgard Reizen kan ik mijn gastvrijheid laten zien en komt mijn organisatietalent goed tot zijn recht. Voor mij is het elke dag een uitdaging om ons mooie programma goed te kunnen uitvoeren, en op die manier onze reizigers te kunnen verrassen met al het moois wat Europa te bieden heeft. Ik krijg ontzettend veel energie van tevreden gasten en reizigers, en ik hoop u nog lang te laten genieten van ons unieke reisprogramma!