Maak kennis met onsWij zijn, samen met onze reisleiders, dagelijks voor u bezig met het organiseren van kleinschalige en unieke groepsreizen. Maak kennis met het team achter de schermen! 


Esther VeenstraInteresses

Reizen, cultuur, lezen, hardlopen en vooral ook creatief zijn bijvoorbeeld met koken maar vooral met het samenstellen van onze culturele reizen bij Asgard Reizen.


Opleiding

Hoge School voor Toerisme en Verkeer in Breda (uitgaand toerisme).


Motivatie 

Als klein meisje wist ik het al, ik wilde de wereld ontdekken en ervaren! Van een klein boerendorpje in Friesland verhuisde ik naar het zuiden van Nederland om de studie Toerisme te gaan doen om hierna, eerst bij Transavia en daarna bij de KLM mijn vleugels uit te slaan. Naast het werken als stewardess bij KLM kreeg ik in 1999 de mogelijkheid mijn creativiteit op het gebied van toerisme om te zetten in het opzetten van culturele reizen bij Asgard Reizen. 


Het werken in een klein team met gemotiveerde mensen geeft een enorme drive en energie om elke keer weer nieuwe verrassende en onverwachte reizen te bedenken, op te zetten en samen uit te voeren. Juist de kleinschaligheid en betrokkenheid van iedereen die voor Asgard werkt resulteert in steeds weer bijzondere pareltjes. Wij hopen dat die bij u een blijvende positieve herinnering na laten, tenslotte is het ons daar om te doen!

Mirte de Raad – Metz


Interesses

Koken; smaken, structuren en culturen combineren, organisatie psychologie en creatieve projecten in huis.


Opleiding

Hogere Hotelschool, met de minor: ethiek en psychologie binnen organisaties.


Motivatie 

De leisure en hospitality heeft altijd mijn aandacht gehad. Het creëren van belevingen die steeds weer de verwachting van reizigers of gasten overtreffen blijft voor mij een dagelijkse uitdaging en motivatie. Met ons team proberen wij zowel in het hotel als bij het organiseren van onze reizen een blijvende herinnering na te laten voor zowel bekende gasten als nieuwe gasten. Ik denk graag na over hoe we dit met elkaar bereiken en hoe zorgen we dat we als team de reacties van gasten ontvangen die we willen ontvangen?


Waar ik in geïnteresseerd ben is de geschiedenis en de ontwikkeling van landen. Hoe wordt er over dingen gedacht en hoe heeft een land zich ontwikkeld? Dat zijn vragen die mijn interesse wekken. De kracht van onze reizen ligt bij onze reisleiders. Naast de belevingen voor gasten van buitenaf ligt mijn interesse ook bij het voldoen aan interne verwachtingen. Wat verwachten medewerkers en reisleiders van ons als organisatie? Kunnen wij als organisatie die verwachting waarmaken en hoe binden we deze mensen aan ons op een manier die voor beide partijen de samenwerking en het vertrouwen optimaliseert. Ik hoop dat u als onze reiziger en gast geniet van de reizen en het programma dat wij voor u hebben samengesteld. Dat u zich blijft verbazen en verwonderen over prachtige parels! 

Nieuwsbrief
Het recente reisaanbod in uw mailbox