Vanaf 19 juli en de gehele maand augustus zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 12.00-16.00 uur. Wij reageren per mail zo spoedig mogelijk, maar dit kan iets langer duren dan u van ons gewend bent.

Over Asgard Reizen

Op reis met Asgard

Sinds 1995 organiseren wij kleinschalige groepsreizen voor liefhebbers van cultuur en natuur. De reizen zijn zorgvuldig samengesteld en hebben thema’s zoals kunst, moderne architectuur, geschiedenis, literatuur, muziek en culturele festivals. De begeleiding is altijd in handen van een ervaren Nederlandse reisleider, gespecialiseerd in het thema van de reis. Onze hotels zijn goed gesitueerd in het centrum van een stad en naast het aangeboden excursie-programma is er ook vrije tijd voor eigen initiatieven. Verder zijn de groepen exclusief en klein.

Onze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden mits u in een goede fysieke en mentale gezondheid verkeert. De meest actuele informatie en een uitgebreid dag-tot-dag programma van de reizen vindt u op onze website. Hier kunt u zich ook inschrijven. Op verzoek sturen wij u een dag-tot-dag programma toe.

Wat is inclusief in de reissom

 • Het excursie-programma zoals omschreven
 • Het vervoer (bus, trein en vliegtuig inclusief toeslagen en belastingen)
 • Overnachting in goede hotels gelegen in het centrum van de stad
 • Dagelijks ontbijt
 • Deskundige (kunsthistorische) Nederlandse reisleiding
 • Per reis staan de extra inbegrepen items vermeld zoals avondvoorstellingen, diners, etc.

Wat is exclusief in de reissom

 • Niet bij de reisbeschrijving genoemde lunches en diners
 • Drankjes
 • Administratiekosten
 • Entreegelden
 • Verzekeringen
 • Fooien
 • Eventuele visumkosten
 • De kosten voor het meenemen van ruimbagage binnen Europa

Groepsgrootte en vertrekgarantie

We reizen met groepen van minimaal 10 personen (in sommige gevallen minder) en maximaal 15 personen. Bij het minimum van 10 personen een maand voor vertrek is de reis gegarandeerd.

Hotels

De uitstekende drie- tot viersterren hotels waarin we verblijven, liggen in het centrum van de stad (tenzij expliciet anders vermeld). Hierdoor kunt u gemakkelijk vanuit uw hotel in uw vrije tijd bijvoorbeeld nog een museum bezoeken, winkelen of ’s avonds dineren of een voorstelling bijwonen.

Speciale wensen

Speciale diëten of andere wensen kunt u telefonisch en per mail aan ons doorgeven of aangeven op het digitale inschrijfformulier bij opmerkingen. We zullen onze uiterste best doen aan uw wensen en voorkeuren te voldoen, we kunnen deze wensen helaas niet garanderen.

Kamerindeling

Indien u alleen reist en graag een kamer wilt delen, boeken wij eerst een eenpersoonskamer voor u. Zodra wij een aanvraag krijgen van iemand met dezelfde wens, wordt u in overleg ingedeeld op een tweepersoonskamer. De toeslag voor de eenpersoonskamer wordt dan teruggestort.

Vervoer

De reizen worden uitgevoerd per bus, vliegtuig of trein. Voor informatie over de vertrek- en aankomsttijden kunt u contact met ons opnemen. U dient er rekening mee te houden dat vluchtschema’s soms kort voor vertrek nog gewijzigd kunnen worden. Individueel vervoer van en naar Schiphol is op aanvraag mogelijk.

Minibus

De busreizen worden uitgevoerd met een van onze eigen minibussen met verstelbare stoelen, airconditioning en luchtvering. De minibussen vallen onder het touringcar reglement en voldoen aan alle wettelijke eisen die van toepassing zijn op touringcars. Bij vliegreizen huren wij bussen in. Deze voldoen aan de wettelijke normen van het land van bestemming.

Onze opstapplaatsen staan per reis op onze website vermeld. Bij de volgende opstapplaatsen kunt u tevens overnachten:

 • Groningen: Asgard Hotel (050-3684810)
 • Amersfoort: NH Hotel (033-4221200)
 • Arnhem: Van der Valk hotel Arnhem (026-4821100)
 • Apeldoorn: Van der Valk Hotel de Cantharel (055-5414455)

Reisleiding

Onze reisleiders zijn zeer ervaren en zijn gespecialiseerd in de thema’s van een reis. Als aanvulling maken we waar gewenst gebruik van lokale gidsen. Asgard Reizen doet haar uiterste best om de reizen uit te laten voeren zoals gepland. Het kan voorkomen dat een reis door onvoorziene omstandigheden door een andere reisleider wordt begeleid. Bekijk onze reisleiders.

Reserveringen

U kunt zich voor een reis inschrijven via onze website via de reis (onder het kopje ‘Boeken’).

U kunt ook bellen +31 50 – 368 48 28 of mailen naar info@asgard.nl. Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u de bevestiging van uw reservering met een factuur. Wij rekenen € 25,- boekingskosten per reservering.

Reizen op maat

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van reizen op maat. Deze reizen worden in overleg samengesteld voor bedrijven, verenigingen, familie, vriendengroepen of andere gezelschappen. Een reis op maat kan een reis uit ons programma zijn waarin wijzigingen naar wens worden aangebracht, zoals bijvoorbeeld de reisduur. Daarnaast kunnen speciale thema’s, zoals kunst, kerken, architectuur, muziek of museumbezoek in de reis worden opgenomen.

Voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde leeftijd van de reiziger?

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan Asgard’s reizen ligt rond de 70 jaar. Soms ligt dat lager en soms ook (veel) hoger.

Kan ik een reis wijzigen of verlengen?

Bij de meeste reizen bestaat de mogelijkheid een verlenging aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief
Het recente reisaanbod in uw mailbox