Vanaf 19 juli en de gehele maand augustus zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 12.00-16.00 uur. Wij reageren per mail zo spoedig mogelijk, maar dit kan iets langer duren dan u van ons gewend bent.

COVID-19

In verband met de huidige maatregelen rondom COVID-19, zijn wij genoodzaakt om een aantal van onze reizen op een andere manier in te vullen. Wij zijn op de hoogte van alle maatregelen en adviezen van de Rijksoverheid. Wij respecteren deze en voeren deze uit tijdens onze reizen. Op deze manier hopen wij zo veel mogelijk reizen te kunnen uitvoeren. Wij houden u via deze website op de hoogte van verdere wijzigingen. Reizigers waarvan de reis wordt geannuleerd worden hierover door ons geïnformeerd. Zij ontvangen een voucher ter waarde van de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Busreizen
Vanaf 1 juli is Touringcarvervoer toegestaan, onder bepaalde voorwaarden. Voor onze busreizen geldt op dit moment een afwijkende maximum groepsgrootte. Op arrangementen binnen Nederland geldt een maximaal aantal deelnemers van 15 personen in de bus en voor reizen naar Duitsland een maximum van 10 personen in de bus. Afhankelijk van de grootte en samenstelling van de groep, proberen wij individuele reizigers een eigen stoel in de bus te geven. Reizigers uit één huishouden kunnen naast elkaar zitten in de bus. Dit kan wijzigen naar aanleiding van de adviezen van het RIVM. Tijdens de busreizen houden wij ons aan de richtlijnen voor Touringcarvervoer. Dit zijn de belangrijkste maatregelen:

– De passagiers houden anderhalve meter afstand tot de chauffeur
– De passagiers dragen mondkapjes
– De passagiers verklaren vooraf dat zij gezond zijn

Meer informatie vindt u in de ‘COVID-19 Richtlijnen Touringcarvervoer’.

Vliegreizen
Voor vliegreizen geldt op dit moment een afwijkende maximum groepsgrootte. Tijdens de vlucht geldt de regelgeving van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Tijdens de reis geldt de regelgeving van het land van bestemming.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u de volgende websites raadplegen:

SGR
Rijksoverheid
RIVM
Nederland Wereldwijd
Consumentenbond (reisvouchers bij annulering door Coronavirus)

Bijgewerkt op 8 juli 2020.

Nieuwsbrief
Het recente reisaanbod in uw mailbox