Vanaf 19 juli en de gehele maand augustus zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 12.00-16.00 uur. Wij reageren per mail zo spoedig mogelijk, maar dit kan iets langer duren dan u van ons gewend bent.

Andre Martens

Toen ik solliciteerde voor een baan op de Shell-school in Oman werd opgemerkt dat ik ‘itchy feet’ had. ‘Jeuk onder de voeten’.

Dat was ook zo.

Ik wilde altijd al veel van de wereld zien en nu kreeg ik een kans om dat te combineren met mijn werk als leerkracht. Het werden vier onvergetelijke jaren, waarin mijn liefde voor Oman is ontstaan. En het is deze liefde die mij ertoe drijft om anderen met Oman kennis te laten maken.

En dan niet alleen de hoogtepunten maar vooral ook het leven van de Omani’s zelf. Door mijn goede contacten en bijzondere vriendschappen die ik in de loop der jaren heb opgebouwd, kan ik anderen dat laten zien en ervaren.

Inmiddels heb ik het onderwijs verlaten en werk nu voor de Protestantse kerk Nederland. Als kerkelijk werker. Ik verzorg vooral pastoraat aan gemeenteleden van 75 jaar en ouder. Hier komt mijn passie voor geloof en mensen mooi samen.

Nieuwsbrief
Het recente reisaanbod in uw mailbox